Emlak Konut GYO Kapalı Devre TV Kanalı

Jul 19, 2018 Başarı Hikayeleri

EMLAK KONUT GYO KAPALI DEVRE TV KANALI

Emlak Konut GYO kendi TV kanalını kurup Genel Merkez ve Projelerin olduğu şantiye binalarında kapalı devre kurumsal TV yayınlarına başlamıştır

EMLAK KONUT GYO TV KANALI

60 yıllık geçmişi olan ülkemizin konut üreten kurumlarımızdan Emlak Konut GYO kendi TV kanalını kurup Genel Merkez ve Projelerin olduğu şantiye binalarında kapalı devre kurumsal TV yayınlarına  başlamıştır.  

Emlak konut GYO nun kendi ait bina ve lokasyonlarından kurumun kendi duyuru ve tanıtımları yapılırken yurt içi çeşitli illerde olan inşaat şirketlerinin şantiyelerin den ise  ilgili proje sahibi firmanın proje bilgileri, tanıtımı, reklamı ve duyuruları yayınlanmaktadır.

Bunun için Digiplat kapalı devre yayın sisteminin sahip olduğu multicast IP teknolojisi ile farklı yerlerde farklı içerikler verebilen içerik ve medya yönetim sistemi kullanılmaktadır.

Alternatif Medyanın içerik ekibinin hazırlamış olduğu yayın tasarımları ve video montajları  ile günlük ve kurumsal içerikler hazırlanmakta, uzaktan izleme ve reji ekibimizde yayın noktalarını tek tek inceleyip yayını aksatacak problemlerde anında müdahale etmektedir.

Benzer Konular